Rekordna 2010. za Plitivčka jezera

Bez autora
Jan 04 2011

Nacionalni park Plitvička jezera ostvario je u prošloj godini rekordne turističke rezultate po broju dolazaka i noćenja. Posjetila ga je 981 tisuća gostiju, što je 5% više nego 2009. godine. Nacionalni park ostvario je ukupno 50 milijuna kuna dobiti. Plitvički hoteli ostvarili su 230.000 noćenja, a najviše gostiju došlo je iz Njemačke, Italije i Francuske. U skupnim posjetima Plitvicama najveću godišnju stopu rasta od gotovo 40% bilježe gosti iz Japana. Zabilježen je i dobar posjet za Novu godinu.

Rekordna 2010. za Plitivčka jezeraNacionalni park Plitvička jezera ostvario je u prošloj godini rekordne turističke rezultate po broju dolazaka i noćenja. Posjetila ga je 981 tisuća gostiju, što je 5% više nego 2009. godine.

Nacionalni park ostvario je ukupno 50 milijuna kuna dobiti.

Plitvički hoteli ostvarili su 230.000 noćenja, a najviše gostiju došlo je iz Njemačke, Italije i Francuske. U skupnim posjetima Plitvicama najveću godišnju stopu rasta od gotovo 40% bilježe gosti iz Japana.

Zabilježen je i dobar posjet za Novu godinu. U višednevnim aranžmanima u nacionalnom parku boravilo je 500, uglavnom domaćih gostiju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik